Protestactie tegen nieuwe parkeerplaatsen bij seminarie breidt verder uit

Foto Rose Marie Keijzer

Warmond – De protestactie tegen de aanleg van nieuwe parkeerplaatsen ten behoeve van woningen en appartementen in het voormalig Groot Seminarie breidt zich uit. Het historisch genootschap Warmelda kwam al in actie, evenals inwoners, nu zijn ook ouders van de naastgelegen basisschool de Buitenplaats in actie gekomen. Ze zijn een petitie gestart. Ze willen geen nieuwe parkeerplaatsen aan de Bisschopslaan en de Seminarielaan vanwege de verkeersveiligheid en ze pleiten voor het behoud van groen. Op 9 juni zou er een informatiebijeenkomst zijn, maar vanwege de corona-crisis kon die niet doorgaan. De gemeente Teylingen publiceerde daarom onderdelen van het project op de website. Daar wordt nu op gereageerd. Er komen bijna 170 appartementen en woningen en de plannen voorzien volgens de tegenstanders in te weinig parkeerplaatsen.

4 REACTIES

  1. Ook de Vereniging Betrokken Teylingers heeft de Warmonders middels een huis-aan-huis flyer actie opgeroepen in verzet te komen tegen het realiseren van een parkeerplek voor meer dan 100 auto’s bij de Bisschopslaan en Seminarielaan.

  2. Ochtendspits was voor de coronavakantie bij elke school het einde van de menselijkheid. Nu maar hopen dat dit nooit meer terugkomt. Voor iedereen die ik destijds in de weg liep excuus dat ik besta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in