Noordwijk – Een stoet van enkele tientallen tractors trok woensdag dwars door Noordwijk.

De deelnemers aan het boerenprotest reden richting strand met als eindbestemming Den Haag. Daar was woensdagmiddag weer een protestbijeenkomst. De protesterende boeren werden op hun tocht door Noordwijk begeleid door de politie. Het was de boeren tevoren verboden met hun tractors over de snelwegen te rijden.

De boeren vragen met hun acties wederom aandacht voor het feit dat zij onevenredig zwaar te lijden zouden hebben onder de stikstofplannen van het kabinet. Het vorige grote protest dateert van oktober 2019.

2 REACTIES

 1. En zeker weer terug met al die trekkers naar o.a. Noord-Holland via het strand incl. het gedeelte NOORDVOORT!! Hoe “ruimdenkend” kun je zijn!!

 2. Domme boeren verprutsen het vóór allemaal!! Gisteren meer dan een uur vast gestaan op de A12 vanaf Rotterdam naar Den Haag. In hun ogen ‘stoere jonge boeren met veel bravoure’ moesten zonodig het kruispunt blokkeren. Reden heel stoer met luid getoeter door de afscheidingstroken van de snelweg?
  Gast waar zit dan je boerenverstand? In de reet van de koe, die je vanmorgen gemolken hebt?
  In ieder geval niet in jouw hersens!

  Éérst had ik begrip voor de boeren en nóg steeds vind ik het jammer dat er geen oplossing is voor hun probleem.
  Maar ik krijg helaas steeds minder begrip voor jullie domme acties. Dit maakt mensen boos en zo neemt de aversie tegen jullie alleen maar toe!
  Besef domme boer dat ik in de zorgsector werk, wij hangen óók aan de laatste tiet!! Máár om nú zoveel domme acties te organiseren…hoeft van mij ook wéér niet!

  Het ga jullie goed en denk nog eens na met je boerenverstand. Want met dit soort acties tref je niet de politiek, maar burgers van dit land!

  Saluut Marcel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in