Noordwijk – Het wordt tijd, dat de gemeente Noordwijk ophoudt met het verlenen van coronasteun aan de lokale bedrijven.

Deze oproep doet Toon van Tol (PUUR) richting het college van burgemeester en wethouders. “Net zoals de landelijke overheid nu ook weer een plek op de achterbank kiest en zich terugtrekt, zou volgens PUUR dat ook de lokale houding en instelling moeten zijn.”

Op woensdag 10 november vindt het begrotingsdebat voor 2022 plaats. Dan moeten de raadsleden keuzes maken over de zaken waar de gemeente Noordwijk geld aan wil uitgeven. Van Tol wil vóór die tijd extra informatie: “De rapportage van het budget ‘coronaverordening commerciële partijen’ is onvolledig.”

1 REACTIE

  1. Het is toch van de gekke dat die strand paviljoenen weer mogen blijven staan weten jullie op dat gemeentehuis dat de rekening van al dat geld uitgeven aan zulke instelingen die geen vuilophalen hoeven te betalen weet u wie hier de rekening van gepresenteerd krijgen de hele Noordwijkse bevolking .Ze hebben deze zomer voor tonnen omgezet jullie daar op dat gemeente huis kunnen beter kijken die het echt nodig hebben .Het is gewoon een schande dat er zoveel geld naar die tenten gaat .En dan zijn er nog bij de goede daargelaten die voor een hoop ellende zorgen .We zijn weer lekker bezig .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in