PUUR vraagt college om opheldering bouwambities

Noordwijk – De fractie van PUUR wil van B&W weten hoe het zit met de realisatie van Noordwijkse woon-ambitie in de komende 10 jaar. Ze stellen de vragen nu schriftelijk omdat zij in de raadsvergadering van 27 oktober “tweemaal het gegoochel met getallen niet konden volgen en achteraf nog steeds niet”.

De partij wil weten of voor het bouwen van de gewenste 2580 woningen niet alle nu beschikbare locaties direct en ten volle moeten worden gebruikt. Daarnaast vraagt PUUR hoeveel hectares grond nodig zijn voor nieuwbouw. Volgens de partij moeten in Bronsgeest 660 woningen worden gebouwd om in 2029 aan 2580 nieuwe woningen te komen.

Als B&W daar anders over denken willen ze horen waar dan wel gebouwd kan gaan worden.

1 REACTIE

  1. Het zijn allemaal goochelaars op dat gemeentehuis ze willen het zeggen opdat de verkiezingen er aan komen .Hoop ik met velen dat wat er nu zit nooit meer terug keerd.Ze hebben het drukker met hoe kunnen we de auto’s op stapelen in Noordwijk er worden miljoenen uit getrokken voor parkeer terreinen .Het zijn allemaal mooie stukken grond waar je ook huizen had kunnen bouwen.Er wordt meer voor de Hoofdstraat gedaan dan voor de burgers van Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in