Noordwijk – Ongeveer 1.000 huishoudens in de gemeente Noordwijk zitten op bijstandsniveau en 700 van die gezinnen doen dit al jarenlang.

Bijna de helft van deze mensen krijgt minder dan 1500 euro per maand, zo rekent raadslid Toon van Tol (PUUR) voor. Hij vraagt het gemeentebestuur om beter haar best te doen om deze groep mensen te  informeren over ondersteuningsmogelijkheden.

Dat moet niet alleen digitaal gebeuren, aldus Van Tol: ,,Voor deze doelgroep is er vaak geen digitaal medium’’. Er moet volgens hem meer persoonlijk contact komen.

3 REACTIES

  1. Ze geven liever geld uit aan parkeerplaatsen en fietsenstallingen waar geen fiets in te vinden is .En dan nog al die miskleunen die kapitalen gekost hebben .En de miskleunen die nog komen.

  2. Mevr.v.d.v. h ze geven teveel geld uit aan duren berstratingen en verschrikkelijk kuien onnodige stenen palen daar door ook een verschrikkelijk kruising word verkeerd laten ze het geld beter aan goede voorzieningen uit geven !! Noordwijk heeft het goed gedaan om Rijk Noordwijkerhout er bij te nemen dus ze doen maar !! Noordwijkerhout is erg stom geweest in mijn ogen !!

  3. Rijk Noordwijkerhout??
    Noordwijkerhout is zo een beetje de armste gemeente uit de streek… Nu Noordwijk er bij zit kan daar in eens alles.. Kortom: ze maken het Noordwijkse geld op.
    Er kan beter een goed programma komen om mensen uit het bijstandsniveau te halen dmv banen te creeen, dan door geld toe te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in