Teylingen – De plaatselijke afdeling van de PvdA in Teylingen heeft de domeinnaam www.progressiefteylingen.nl op ‘gekaapt’, aldus Dion Piket van Progressief Teylingen. Op 9 november maakte de Teylingse eenmansfractie van Dion Piket bekend dat hij aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Teylingen zal deelnemen onder de naam ‘Progressief Teylingen’

Op dezelfde dag heeft de PvdA Teylingen de naam ‘Progressief Teylingen’ echter officieel geregistreerd voor gebruik als internetwebsite. Daarmee is de partij eigenaar geworden van de website onder deze naam. Afgelopen weekeinde heeft de PvdA op de website www.progressiefteylingen.nl het verkiezingsprogramma gepubliceerd. Ook worden de kandidaten van de PvdA op de site voorgesteld. Kiezers die op zoek zijn naar nieuws over Progressief Teylingen, de nieuwe partij van Piket, en daarvoor de website www.progressiefteylingen.nl intikken, komen daardoor nu uit op de verkiezingswebsite van de PvdA.

Dion Piket noemt het “een heel flauwe zet van de PvdA”, en heeft inmiddels de naam www.progressief-teylingen.nl geregistreerd voor gebruik op internet. Volgens Piket zal deze nieuwe website ongeveer half januari online komen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in