Teylingen – Vorige week heeft de nieuwgekozen voorzitter Gerrit van der Meer het eerste exemplaar van het verkiezingsprogramma van de PvdA Teylingen voor komende gemeenteraadsverkiezingen overhandigd aan lijsttrekker Paul Witteman. Witteman: “In het programma maken we duidelijke keuzes. Een Teylingen met eerlijke kansen voor iedereen. Hierbij moeten we meer inzetten op betaalbare woningen, prioriteit voor de zorg voor kwetsbare groepen en acties om Teylingen duurzaam te maken”. 

”In het programma staan concrete keuzes en we hopen daarmee samen met andere organisaties en partijen de uitdagingen voor Teylingen op te lossen”. Afgelopen raadsperiode heeft de PvdA-fractie al actief bijgedragen aan een actieplan Wonen maar dit gaat nog niet ver genoeg. We moeten meer doen. Meer tegenwicht tegen de projectontwikkelaars bij Nieuw Boekhorst in Voorhout en eindelijk daadkracht tonen met het bouwen op de locatie Langeveld in Sassenheim. Teylingen moet ook actiever aan de slag met het ontlasten van de kernen wat betreft het vracht- en autoverkeer.

”Hetzelfde geldt voor de toenemende overlast van vliegtuigen. De gemeente moet zelf ook anders met de inwoners omgaan. In de praktijk, o.a. vanuit ons ombudsteam, krijgen we veel opmerkingen over de manier van communiceren. De gemeente moet er zijn voor de inwoners en niet andersom.”  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in