Teylingen – PvdA Teylingen roept op in haar verkiezingsprogramma om meer aandacht te besteden aan de woningnood in de gemeente. Er moeten snel meer woningen bijkomen.

Als onderdeel van de verkiezingscampagne bezette de fractie korte tijd de locatie Langeveld in Sassenheim. Deze locatie, naast sportpark Roodemolen, is eigendom van de gemeente en is bestemd voor woningbouw. 12 jaar geleden lagen de plannen hiervoor al op tafel, maar vooralsnog is daar niets mee gebeurd.

2 REACTIES

  1. Woningen zijn belangrijker, dan uitbreiding van STV, waar nog geen 50 % totaal in gebruik is! De nieuwe banen en gebouw heeft al € 2,2 miljoen gekost. Geld van de belasting betalende inwoners. Dit ten koste van de woning bouw. De zgn beloofde 2 extra banen, wat ook
    Nog eens € miljoenen gaat kosten. Ze zijn volledig de weg kwijt. Laten we dit geld besteden aan de voedselbank, die het in deze tijd heel moeilijk hebben. Dan hebben we niet over het begrotingstekort volgend jaar van de gemeente!

  2. Zie reactie hier boven. Een hulp voor ouderen is er ook niet. Antwoord gemeente , dat is landelijk. Samen gevat, nog nooit zo’n onvriendelijk gemeente mee gemaakt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in