Noordwijkerhout – De gemeenteraad neemt donderdag tijdens een extra vergadering een besluit over de herbenoeming van burgemeester Gerrit Goedhart. Zijn tweede termijn als burgemeester van Noordwijkerhout eindigt op 1 december van dit jaar.

In een besloten deel van de vergadering vindt een geheime stemming plaats. Het besluit zal tijdens het openbare deel van de vergadering bekend worden gemaakt. De extra, besloten vergadering vindt plaats van 19.00 – 19.45 uur, voorafgaand aan de raadsvergadering waarin over de fusie met gemeente Noordwijk zal worden gestemd.

Bij een herbenoeming van een burgemeester zijn er geen andere kandidaten. Goedhart heeft in een gesprek met commissaris van de Koning Jaap Smit laten weten beschikbaar te zijn voor een derde termijn. Gerrit Goedhart is sinds 1 december 2005 burgemeester van Noordwijkerhout.

3 REACTIES

  1. Geheime stemming, besloten vergadering. Lekker transparant weer en dat voor een functie die na de voorgekookte fusie toch overbodig is.

  2. Zoals alles gaat er niets transparant in Noordwijkerhout.
    Zonder vriendjes in de raad krijg je niets voor elkaar.
    1 Groot theater!

  3. Heren lees de wet er ff op na, een burgemeester(her)benoeming is aan strikte regels gebonden. Dus een geheime vergadering omdat dit nu eenmaal moet. Overigens waren alle partijen uit de raad vertegenwoordigd in de vertrouwenscommissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in