Archieffoto, niet het stuk grond aan de Duinweg.

Noordwijk – De commissie Ruimte geeft 8 juni het college het fiat om aan Duinweg 88 de bouw toe te staan van een extra woning. Argumenten daarvoor zijn onder andere de lange aanvraagprocedure (vanaf 2012), de ensemblewaarde van het geheel en de extra woning die dit besluit oplevert. Of er werkelijk een GOM-woning komt, is nog onduidelijk, zegt demissionair wethouder Alkemade. Hij zegt, in dat geval terug te komen bij de raad. Perceel Duinweg 88 C is een hamerstuk in de raad van 21 juni.

2 REACTIES

 1. Wow! wat een besluit….
  De ENSEMBLEWAARDE……
  Gelukkig dat “onze” actieve… Gemeente na 10 jaar ism de GOM eens een besluit hierover durft te nemen.
  Demissionair wethouder Alkemade kan hier toch niet meer over aangesproken worden, dus die zal het niets schelen.
  De bureaucratie heeft eindelijk wat voor elkaar gekregen! Geef ze een pluim voor dit kordate optreden!

 2. Dat GOM is ook een bodemloze geldput. Het is opgericht om de bollestreek te verfraaien. Nou het is een bodemloze put aan het worden. De politiek heeft de mond vol over onze ÖPEN”en bijzondere BOLLENSTREEK. Welnu dit stukje open gebied wordt ook weer volgeplempt voor de een of andere rijke stinker die er dan weer prachtig landelijk kan gaan wonen. Dit GOM is een club van bepaalde figuren die heer rijk van worden verder NIETS!
  De bevolking heeft hier helemaal niets en de toeristen ook steeds minder. Als je dan toch moet bouwen doe dat dan voor de gewone starters!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in