Noordwijk – Wanneer de inwoners hun plastic afval én het oud papier gescheiden gaan aanbieden, moeten ze dat in een aparte bak kunnen doen.

Een meerderheid van de gemeenteraad ziet het niet zitten, dat inwoners hun plastic en oud papier aanbieden in plastic zakken of dozen. Dat zorgt voor troep door alle straten en pikkende meeuwen in afvalzakken, zo is de vrees.

Het college moet daarom, op initiatief van de PvdA, D66 en Lijst Salman Noordwijk, onderzoeken of mensen in laagbouw dit afval in containers met een scheidingswand kunnen aanbieden. Waar zowel oud papier als oud plastic (PMD) apart in gestopt kunnen worden.

2 REACTIES

  1. Daar hoef je niet voor geleerd te hebben je wil toch in deze tijd die zooi niet aan de weg hebben liggen .Dan ga je weer terug in de tijd kijk maar in Voorhout daar gebeurd het ook in zakken als her hard waait ligt alle op een hoop en dan is het wel een zooi.

  2. Er zijn al zoveel afgiftepunten voor het schone afval plastic en papier. Nu weer meer bakken permanent op straat en verhoging van de kosten ook voor goedwillende, al afvalscheidende burgers!
    Verklein de bakken voor restafval en laat mensen fors betalen voor een grotere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in