De foto die Forum twitterde, waarbij ze een grote pijl plaatsten.

Teylingen – Bij de klimaatactie op Schiphol zaterdag is ook GroenLinks-raadslid Leo Blom aangehouden. Hij was actief bij de demonstratie gericht op privé-vliegtuigen. Alle activisten die zijn aangehouden zijn later door de politie weggestuurd zonder dat het gevolgen voor hen heeft. Met de actie is aandacht gevraagd voor de milieu- en geluidsoverlast van Schiphol. Schiphol blijft het klimaat, de natuur en de gezondheid van mensen ernstig schaden en Schiphol krijgt te veel uitzonderingen op het gebied van belastingen, CO2-uitstoot en lawaai, aldus GroenLinks in Teylingen. Leden van Forum voor Democratie Teylingen zagen Blom op een foto, publiceerden deze via Twitter en lieten zich niet lovend uit over de actie.

5 REACTIES

  1. Heeft die nog een insta account vol met plaatjes van heengevlogen lokaties over de hele wereld, dit soort types hun hobby is juist vliegen.

  2. Niet alleen leden van FvD zijn verbolgen over deze actie. De luchtvaart heeft een aandeel van 2% in de CO2-uitstoot, maar de zakenluchtvaart heeft dáár weer een geschat aandeel van 1% in, dus een totale wereldaandeel van 0,0002 deel van de CO2-uitstoot, terwijl kolenstook een aandeel van minimaal 35% daarin heeft. Zo ‘zwaar’ vervuilend is dus de zakenluchtvaart niet.

    • Dringt helaas niet door bij deze mensen, horen alleen zichzelf graag praten en denken de wijsheid in pacht te hebben, grootste probleem is de groei van de wereldbevolking met alle negatieve gevolgen voor oa het milieu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in