Bollenstreek – De vestiging van Rabobank in de Kerkstraat 49 in Noordwijk was door de coronacrisis al gesloten, maar sluit nu definitief. Daarnaast verplaatst later dit jaar het hoofdkantoor van Rabobank Bollenstreek van Hillegom naar Lisse.

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online. Daardoor is het bezoek aan de kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Het dichtstbijzijnde kantoor voor bankzaken en advies op afspraak is Wilhelminalaan 3 in Hillegom.

Voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking die niet online kunnen bankieren of naar een kantoor kunnen komen, is er de Mobiele Bankservice. Een medewerker bezoekt dan de klant aan huis. Meer informatie: http://Rabobank.nl/bollenstreek

21 REACTIES

 1. Wat een drama die banken, wel de overheid nodig hebben bij steun (dus indirect met burger gelden) maar dan de brug ophalen om de burger goed te kunnen bedienen.
  Lekker die “coöperatieve” Rabobank, volgens mij hebben we nu helemaal geen bank vestiging meer in Noordwijk!

 2. Klopt niet helemaal Fritzie: Rabobank was de enige bank die geen steun nodig had/heeft ontvangen van de overheid, sterker die heeft geld moeten storten in de stroppenpot tbv bv SNS wel jammer dat ook de Rabo hun kantoor sluiten!!

 3. Enige tijd geleden heb ik een medewerkster van de Rabobank gesproken over mijn voorgevoel dat het kantoor in Hillegom zou sluiten.
  Zij beweerde bij hoog en bij laag dat dit niet zo was en ook niet zou gebeuren, jammer dat dit voorgevoel de juiste conclusie bevatte.
  Jammer, weer een klant minder en er zullen er nog wel meer volgen!

 4. Dus geld storten kan niet meer vraag ik mij af. En mensen zonder internet wat moeten die dan? Ja dan krijgen ze thuis bezoek van een medewerker met auto die zeker niets kost. Nee Rabo dit is niet echt service. Jullie hebben veel geld over om allerlei initiatieven te ondersteunen maar de echte binding met de klanten zijn jullie langzamerhand aan het verliezen. Waar om kan b.v. een Volksbank nog wel een kantoor in Noordwijk open houden. Zeker niet van die dure bestuurders? Nee Rabo bollenstreek waar jullie sterk in waren om dicht bij de klanten te staan, zijn jullie aan het verspelen. Denk eerst nog maar eens goed na over deze stap!!!

 5. Beslissing is al genomen, wordt echt niet teruggedraaid, andere oplossing zou nog een wekelijkse zitting in één van de dorpshuizen kunnen zijn, een idee voor de ledenraad?

 6. Beste BO,

  klopt het Hillegom -> Lisse
  of staat dat verkeerd om ?
  Jullie geven daarna het adres op van de Wilhelminalaan in Hillegom.

 7. In de Zilk waren er 2 RABO banken al jaren geleden weg gesaneerd zelfs geen geld automaat meer aanwezig, wen er allemaal maar aan!

 8. Wat een redenering: ze dwingen je om alles digitaal te regelen en zeggen dan: we kunnen wel sluiten. Mobiele bankservice: de fraude en het leed nemen ze op de kop toe. Ze zijn goed bezig om zichzelf totaal overbodig te maken.

 9. Top service dit
  Rij de halve Bollenstreek rond om geld te storten.
  Kom je na een half uur rijden eindelijk bij die schijtbank is het apparaat in storing.
  Sorry meneer hij is buiten werking
  En dan nog geld rekenen ook

  • Helemaal met je eens .
   Heb zelf een winkel in Zandvoort …..en voor muntgeld wordt ik nu naar
   Amsterdam – Beverwijk of Katwijk gestuurd

   Service ……ho maar . Relatiebeheerder ?? Weet niet eens wie het is.
   Er is geen enkele binding meer met de klanten en midden in de Corona crisis krijg je dan een brief of je aub geld wilt investeren in projecten die Rabo ondersteund ..grrr.
   Kantoren weg, service weg maar kosten stijgen maar door.

 10. De coronauitbraak was geen gevolg maar een mooie aanleiding voor sluiting. De ING was meteen als een haas vertrokken, brievenbus dichtgetimmerd, een huurcontract moet je vaak binnen een jaar voor verstrijken verlengen, zouden ze het al hebben geweten? Die panden afstoten..het levert tonnen op, was vast een voorwaarde voor die staatsteun en de medewerking te verlenen om het verkrijgen van cash geld steeds moeilijker te maken.

 11. Het is schandalig dat je nu gewoon geen lokethandelingen meer kan doen je gedoemd om alles masr online te doen en word maar gelijk aangenomen dat iedreen maar handig in is en ook het personelijke gaat word de nek omgedraaid

 12. We pikken alles toch? Tijd dat wij als burgers weer eigen coöperaties opzetten en de grote jongens buiten spel zetten.

 13. Wat wel goed is van de Rabobank is dat ze enorm goed opkomen voor degenen die er geld aan verdienen!

  Wie zijn de verliezers:
  – werknemers (allerlei vestigingen zijn of worden gesloten)
  – klanten (tarief voor betaalpas en andere diensten wordt steeds hoger, rente op spaargeld is 0.01%, binnenkort betalen)

  Desondanks vele miljoenen winst 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in