We kunnen er niet omheen. Ook deze week beheerst de economie tijdens en straks na de coronacrisis de inhoud van zakenradioprogramma BoBizzNizz. Allereerst staan we stil bij de actualiteit. Wat speelt er, welke maatregelen zijn er en hoe gebruik je die? Dan spreken we met Lars Flinkerbusch van de Economic Board Duin- en Bollenstreek over de noodkreet van de 5 bollengemeenten aan minister Wiebes. Voorzitter van Horeca Lisse, Ton Freriks, is te gast over de creatieve aanpak van horeca-ondernemers en de impact op de sector.

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB Nederland is te gast. Met hem staan we stil bij de overheids- en bankmaatregelen. Werken ze? En wat moet beter of anders? Tenslotte onze financieringsdeskundige Mark Buytelaar, die ingaat op de gevolgen voor je bedrijfsfinanciering. Loopt dat gewoon door? Wat als je moet verlengen en hoe bespreek je de stand van zaken met je financier of bank?

Kortom, heel veel actuele informatie voor ondernemers in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in