Bollenstreek – Lars Flinkerbusch is sinds 1 september 2018 aan de slag als directeur van de Economic Board Duin- en Bollenstreek. Hij geeft uitvoering aan de Economische Agenda. Hoe staan de zaken er voor, wat is er al bereikt en hoe borgt Lars de connectie met het bedrijfsleven? Dat zijn vragen die leven bij de ondernemers en waarover we hem aan de tand voelen.

Wethouder Bas Brekelmans stopt medio juli na 13 jaar als wethouder in respectievelijk Lisse, Noordwijk en Teylingen. Steeds met economie in zijn portefeuille. We kijken met hem terug op die 13 jaar. Waar is hij trots op, wat had hij anders moeten doen en hoe ziet hij de economie en het bedrijfsleven in de streek?

Op zaterdag 18 mei houdt bedrijventerrein Gravendam in Noordwijkerhout haar jaarlijkse open dag. Vele bedrijven openen hun deuren voor het publiek. Voorzitter Frank Timmers is te gast om toe te lichten wat de plannen zijn en waarom zo’n open dag van toegevoegde waarde is.

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in