Mooi ondernemersnieuws op woensdag 10 juni in BoBizzNizz. Met het team nog steeds intelligent en in lockdown gaan we in gesprek over opvallende ondernemersinitiatieven.

De afgelopen 11 weken kon je niet om ze heen. De vrijwilligers van Stichting ATC zag je overal in de streek om het verkeer de goede kant op te sturen. Wat doet ATC precies en waarom is het zo’n succes? Daarover spreken we met Alfons Morssink. Business Platform Teylingen organiseert een online Masterclass Duurzaamheid. Anke Schüttemeyer vertelt wat zij in die masterclass gaat doen. Meer duurzaamheid komt van Hans van Dalen van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. Hij vertelt over het vervolg van de prijs voor dit jaar.

Over ondernemersprijzen gesproken. Vorig jaar won YoungPwr de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek. Suzan Schouten komt langs met nieuws van YoungPwr en hoe zij haar bijzondere initiatief wil gaan financieren. Dat is meteen een mooie vraag voor onze deskundige Mark Buytelaar, die de mogelijkheden zal toelichten.

Tenslotte hebben we geweldig nieuws vanuit het BoBizzNizz-team. Wat dat is? Luister zelf! Er zit deze week heel veel actuele informatie voor ondernemers in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in