Sinds enkele weken is Business Platform Teylingen een feit. Het is de nieuwe naam voor ondernemersvereniging TOV. De club heeft een roerige tijd achter de rug, maar nu is er een nieuwe naam, nieuw bestuur en een kersverse voorzitter, Guy Seelen. Wij praten met hem over de plannen, uitdagingen en kansen voor zijn opgefriste vereniging.
Van verschillende luisteraars en ondernemers kregen we de vraag hoe het eigenlijk gaat met Bedrijfsleven Bollenstreek. Waar is deze overkoepelende organisatie mee bezig, welke onderwerpen spelen en hoe houdt men de ondernemers in de streek aangehaakt. Zeker nu de Katwijkse en Hillegomse ondernemersvereniging beiden uit het platform gestapt zijn. Alfons Morssink is onze gast om deze vragen te beantwoorden.
BoBizzNizz gaat na deze uitzending op zomervakantie, net als veel ondernemers. Het is een mooie periode om na te denken over je business, plannen te maken en straks fris weer aan de slag te gaan. We hebben ons deskundigenteam gevraagd waar de ondernemers beslist mee aan de slag moeten gaan, na de vakantie. Kortom het wordt weer een boeiende en informatieve uitzending.  

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in