Op woensdag 11 september keert BoBizzNizz terug na de zomerstop. De ondernemers uit het team hebben weer mooie plannen voor het komende seizoen en onze ondernemende gasten zijn alweer een aantal weken volop terug in business. Wat gaan we doen?


We spreken met Madelief van Haarlem van Zoete Madeliefjes. Madelief heeft haar journalistieke carrière ingeruild voor een rol als banketbakker. We zijn heel benieuwd naar haar keuze en natuurlijk naar de smaak van haar koekjes.

In het Financieele Dagblad stond recent een artikel met de titel: “elke CEO heeft een coach nodig”. Daarom hebben we drie coaches/bedrijfsadviseurs uitgenodigd om na te gaan of dat klopt. Karin van de Water (coach), Bob Heeren (mediator) en Frans Heemskerk (bedrijfstrainer) zijn onze gasten.

Op 12 september start in de tweejaarlijkse autobeurs IAA in Frankfurt. We verwachten heel veel nieuws op gebied van mobiliteit. Onze mobiliteitspartner Henk Griffioen neemt ons alvast mee in de nieuwste ontwikkelingen.

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in