Het team van BoBizzNizz

Midden in de zomer gaat BoBizzNizz dit jaar gewoon door. Er is ook volop ondernemersnieuws te melden. Peter Duivenvoorde van Tespelduyn komt vertellen over zijn nieuwste activiteit: Footgolf. Eelco Duindam start met de import van het duurzame Italiaanse koffiemerk Brandonna. We vragen hem wat dit merk zo bijzonder maakt.

Een innovatieve startup, dat is de SmartQare. Het is een draagbaar apparaat, gekoppeld aan een app, dat vitale waarden van het lichaam 24 uur per dag meet. Bedenker Ronald Olie en investeerder Peter Jan Rubingh zijn onze gasten, die uitleggen waarom dit apparaat zo belangrijk is en vooral nu.

Simon Pennings is te gast om toe te lichten wat hij met 18 andere inwoners van Gemeente Noordwijk in de Brede Maatschappelijke Alliantie wil bereiken voor de lokale ondernemers. Tenslotte worden de finalisten van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek aanstaande woensdag live in BoBizzNizz bekend gemaakt.

Volop informatie en ondernemersnieuws dus in BoBizzNizz aanstaande woensdag. Het zakenradioprogramma voor de Duin- en Bollenstreek is woensdagavond te beluisteren vanaf 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in