Bollenstreek – Succesvol ondernemen is mogelijk door focus op je bedrijf en op groei. Dat laatste is meestal het resultaat van focus. In Bo-radioprogramma BoBizzNizz praten we aanstaande woensdag met ondernemers die elk op hun eigen manier met focus en groei te maken hebben gehad.

Jos van der Vlugt is de nieuwe voorzitter van de Business Club Lisse. Zijn voornaamste doel is om deze ondernemersvereniging te laten groeien. De ervaring van Jos als ondernemer in succesvolle bedrijven komt dan goed van pas. Robin Schrijer komt langs om te vertellen over het door hem georganiseerde Dwarsdrijver-festival. Ook praten we met hem in het tafelgesprek over zijn keuzes als ondernemer en hoe hij omgaat met de groei van zijn bedrijf.

Peter Engels heeft recent Autoverhuur Bollenstreek toegevoegd aan zijn schadebedrijven ABS Brouwer Noordwijk & Lisse. We vragen hem naar de achtergrond van deze keuze. Ook hij groeit hard, maar dat ging niet vanzelf. Hoe heeft hij gezorgd voor focus, daar praten we met hem over in het tafelgesprek, samen met Robin Schrijer.

Steeds meer private equity partijen richten zich op start-ups. Bovendien zijn ook in onze regio steeds meer ondernemers op zoek naar private investeerders buiten de reguliere banken om. Financieringsdeskundige Mark Buytelaar neemt ons mee in de kansen, mogelijkheden en de zaken waar je op moet letten bij private financiering.

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in