Bollenstreek – Woensdagmiddag om 12 uur mogen horecagelegenheden in beperkte vorm hun terrassen weer openen. Rekening houdend met afstand en elke dag tot 18:00 uur. Goed nieuws na ruim 6 maanden sluiting, maar ook de vraag of dit genoeg verlichting brengt. We spreken erover met horeca-ondernemer Grardie Akkerhuis.

Het mooie weer trekt weer veel toeristen naar onze streek. En steeds vaker lopen die toeristen dwars door de bollenvelden, voor de mooiste foto op Instagram. Dit ondanks tekstkarren, spandoeken en oproepen om uit de velden te blijven. Één kweker riep op social media en nationale televisie op om boa’s en andere handhavers in te zetten. Maar is een ondernemer niet gewoon zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn bedrijf. Over die stelling spreken we met Simon Pennings (Tulip Experience) Alfons Morssink (ATC) en Annika Versloot van de KAVB.

Tenslotte organiseert de regionale GGD een informatiebijeenkomst voor ondernemers die veel met arbeidsmigranten werken. Daarin gaat het over alle relevante corona-onderwerpen. We spreken met John van der Tol, accountmanager bedrijven van HLT-Samen over deze avond.

Nuttige en informatieve onderwerpen aanstaande woensdagavond vanuit de nieuwe studio van BoBizzNizz in Crosspoint Offices in Noordwijk. Luister tussen 20:00 en 21:00 uur naar Bo Omroep Van de Bollenstreek op 105.3 FM of online. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in