Team BoBizzNizz zit ook nog steeds in lockdown, dus nog geen tafelgesprek aanstaande woensdag 27 mei. Met de aankondiging van het kabinet vorige week, staat de uitzending geheel in het teken van de heropening van de horeca, vanaf maandag 1 juni aanstaande om 12:00 uur.

Te gast zijn burgemeester Carla Breuer en wethouder Marlies Volten van Teylingen. Met hen spreken we over alle maatregelen en bijdragen die geleverd zijn door de gemeenten om de heropening van de horeca mogelijk te maken. Voorzitter Stephan Stokkermans van KHN afdeling Noordwijk en voorzitter Ton Freriks van horeca Lisse reageren op de activiteiten van de gemeenten en gaan in op de wijze waarop de horeca weer gasten kan ontvangen en wat er van gasten wordt verwacht.

Huisjurist Vincent Breedveld laat zijn licht schijnen op de juridische gevolgen van de heropening van de horeca en hoe je als ondernemer om moet gaan met de mogelijkheden en eventuele uitdagingen.

Kortom, heel veel actuele informatie voor ondernemers in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in