Bollenstreek – In de economische agenda van de Economic Board Duin- en Bollenstreek is het Space Cluster als één van de topthema’s benoemd. Niet voor niets. Al vanaf 1968 ontwikkelt de technologie rondom de ruimtevaart zich in het gebied.

Met de nieuwe status liggen er nog meer kansen. Dat is interessant voor alle bedrijven in de Duin- en Bollenstreek. Met Esther Peters van Space Campus Noordwijk en Martijn Leinweber van SBIC Noordwijk spreken we aanstaande woensdag in BoBizzNizz over de economische kracht van Space voor de regio en de kansen voor het regionale bedrijfsleven.

Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons is onze nieuwsgast. Met hem kijken we naar de kansen voor heropening van de horeca, als reactie op de persconferentie van Mark Rutte van dinsdagavond.

Deskundige Henk Nachtegaal legt uit wat je wel (en vooral ook niet) moet doen als je bedrijf gehackt wordt. En nog belangrijker, hoe je een hack kunt voorkomen.

Een boordevol programma aanstaande woensdagavond vanuit de nieuwe studio van BoBizzNizz in Crosspoint Offices in Noordwijk. Luister tussen 20:00 en 21:00 uur naar Bo Omroep Van de Bollenstreek op 105.3 FM of online. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz .  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in