Iedereen verdient een kans op de werkvloer en daarom starten de gemeenten in de Bollenstreek samen met Servicepunt Werk de campagne “Opgenomen op de Werkvloer”. Wethouder Jan van Rijn geeft een toelichting.

Netwerken in coronatijd was voor ondernemersverenigingen, businessclubs en andere netwerkorganisaties een flinke uitdaging. Nu de economie en samenleving langzaam weer open gaat, is het zaak om je leden en deelnemers aangesloten te houden. Hoe dat gaat bespreken we met Arjan van de Akker (NOV), Jeroen van Oosterom (Businessclub Ter Leede) en Angela Heemskerk (Vrouw en Zaak).

Zowel ondernemersorganisatie ONL als VNO heeft een nieuw sociaal akkoord gepresenteerd. En daar zitten nogal wat opmerkelijke verschillen in. Advocaat Vincent Breedveld heeft ze doorgenomen en haalt de nuttige highlights eruit.

Veel informatie voor ondernemers, aanstaande woensdagavond vanuit de nieuwe studio van BoBizzNizz in Crosspoint Offices in Noordwijk. Luister tussen 20:00 en 21:00 uur naar Bo Omroep Van de Bollenstreek op 105.3 FM of online. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in