In aflevering 137, woensdag 22 september, gaat het uiteraard over Prinsjesdag. Met voorzitter Martijn van Pelt van VNO-NCW Rijnland en accountant Hans van Schie bespreken we de politieke en fiscale plannen van het kabinet. We gaan in op de maatregelen om de economie te stimuleren en de gevolgen die het overheidsbeleid heeft voor het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt.

Met juridisch deskundige Vincent Breedveld spreken we over AVG-boetes, die steeds vaker door de Autoriteit Persoonsgegevens worden uitgedeeld. Hoe zorg je als ondernemer dat je de zaken op privacygebied goed voor elkaar hebt.

Op 12 oktober vindt in Lisse een informatiebijeenkomst plaats over de bedreigingen van ondermijning. BCL-bestuurslid Paul van der Putten licht toe waarom ondernemers daar zeker bij moeten zijn.

En we komen er niet omheen om in te gaan op de coronacheck-verplichting die aanstaande zaterdag in gaat. Horeca-ondernemers, maar ook sportclubs, worstelen met die verplichting, vooral omdat ze al krap in personeel zitten en niet de rol van handhaver willen vervullen. We belichten het onderwerp juridisch en zakelijk.

BoBizzNizz is er woendagavond voor één keer niet om 20, maar om 19:00 uur. Live via Omroep BO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in