Aanstaande woensdag zit @BoBizzNizz bommetje vol met ondernemersnieuws en passie voor ondernemen! We beginnen met Circulair West, een stichting waarin bedrijven samen zijn gekomen om te werken aan duurzame bouw en een duurzame toekomst. Er lopen nu 6 projecten en we zijn benieuwd hoe andere bedrijven en ondernemers kunnen aansluiten.

Passie kun je Jan van Vliet niet ontzeggen. Vooral voor onze mooie Bollenstreek. Overal verschijnen de reuzenbollen die hij met de Gildemeesters bedacht heeft. In het tafelgesprek spreken we over de aantrekkelijkheid van onze streek door het jaar heen. Wat is er te doen, wat is er naast bloemen en bollen meer te zien. Dat doen we ook met Rik Kentie en Anja Janze.

Tenslotte komt Ruud Warmerdam langs. Naast zijn spoelbedrijf bedenkt Ruud steeds weer nieuwe initiatieven. In BoBizzNizz gaat het over de Esports Campus. Wat dat is, hoor je woensdagavond?

Veel ondernemersnieuws aanstaande woensdagavond vanuit de nieuwe studio van BoBizzNizz in Crosspoint Offices in Noordwijk. Luister tussen 20:00 en 21:00 uur naar 

Bo Omroep Van de Bollenstreek op 105.3 FM of online. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in