Scholen in het MBO komen maar moeilijk aan stageplaatsen en ondernemers komen moeilijk aan stagiairs. In Katwijk gaat nu de gemeente actie ondernemen en dat kan ook goed werken in de anderen Bollengemeenten. We spreken met de directeur van MBO Rijnland, met een ondernemer die graag stagiairs verder opleidt en met wethouder Jacco Knape over hoe onderwijs en arbeidsmarkt elkaar makkelijker kunnen vinden.

Peter Duivenvoorde viert deze week dat zijn golfbaan en evenementenlocatie Tespelduyn 10 jaar bestaat. Ondanks de gedwongen sluiting van het horecadeel in de afgelopen periode en beperkte mogelijkheid om te kunnen golfen, investeert hij steeds in zijn bedrijf. Daar spreken we hem over.

Met advocaat-deskundige Vincent Breedveld gaan we het hebben over het voorkomen van problemen. Op twee punten: ontslag van een medewerker zonder dossier en wat doe je met een langdurig zieke medewerker. Relevante vragen voor elke ondernemer.

Nuttige en informatieve onderwerpen aanstaande woensdagavond vanuit de nieuwe studio van BoBizzNizz in Crosspoint Offices in Noordwijk. Luister tussen 20:00 en 21:00 uur naar 

Bo Omroep Van de Bollenstreek op 105.3 FM of online. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in