In de uitzending van woensdag 23 oktober gaat het in BoBizzNizz over de woningmarkt. De prijsgekte, overspannen markt, gebrek aan aanbod, maar ook de impact van het stil leggen van bouwprojecten en hoe we daar mee om moeten gaan, bespreken we met makelaar Patrick Damen, met Johan van Buren van woningstichting de Vooruitgang en directeur particulieren van de Rabobank, Jan van Egmond.


Nieuws is er van Jan Maarten de Raad, directeur van Jora Vision. Met zijn bedrijf bedenkt en ontwerpt hij attracties voor onder andere pretparken en dat over de hele wereld. Hij komt vertellen over een project in Azië.
Een situatie waar veel ondernemers liever niet mee te maken krijgen is ontslag van een medewerker op staande voet. Als het dan toch zover moet komen, is het zaak om binnen de kaders van de wet juist te handelen. Maar hoe werkt dat nu precies? Dat vragen we onze expert, advocaat Vincent Breedveld van Dayone Legal.

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in