Werkgevers Service Punt, MeerBusiness, Jonge OndernemersPrijs en Broodfonds in BoBizzNizz 

In BoBizzNizz gaat het vanavond over netwerken, de arbeidsmarkt en arbeidsongeschiktheid. We starten met Frans van der Riet van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek. Zij organiseren netwerkbijeenkomsten voor ondernemers, maar ook excursies, zoals vandaag naar de VVD-fractie in de Tweede Kamer. We spreken Frans over deze activiteiten en over de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek, waarvan Meerbusiness mede-organisator is.
Het tafelgesprek gaat vanavond over de sociale kant van ondernemen. We hebben Rabia Alibux van het Werkgevers ServicePunt Duin-en Bollenstreek uitgenodigd om te vertellen wat het doel van het WSP is en hoe zij in samenwerking met ondernemers in de streek zorgt voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast Rabia schuiven twee ondernemers aan, waaronder Marianne Stokkermans van hotel Huis ter Duin. 
Tenslotte eindigen we met het Broodfonds. Een aantal ondernemers heeft het initiatief genomen om een derde broodfonds in de Duin- en Bollenstreek op te starten. Het broodfonds heeft als doel om gezamenlijk inkomensderving bij arbeidsongeschiktheid op te vangen. De initiatiefnemers zijn te gast en komen uitleggen hoe het werkt.
Vanavond is de laatste live-BoBizzNizz van dit jaar, de uitzending wordt op 19 december herhaald. De eerste BoBizzNizz van 2019 is op woensdag 9 januari in een 2 uur durend programma, waarin we met ons deskundigenteam vooruit blikken op de economische ontwikkelingen en kansen in 2019.


BoBizzNizz is te beluisteren op woensdag van 20:00 tot 21:00 uur op BO-de omroep van de Bollenstreek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in