Bollenstreek – Na functies bij Noordwijk Marketing, Westland Marketing en Maastricht Marketing, is Lars Flinkerbusch per 1 september gestart als programmadirecteur van de Economic Board Duin- en Bollenstreek (EBDB). Zijn belangrijkste taak is om uitvoering te geven aan de 11 projecten die de 6 gemeenten in de Duin- en Bollenstreek hebben opgezet in het kader van de Economische Agenda. Lars is inmiddels 2 maanden onderweg en dus is het hoog tijd om hem aan het woord te laten in BoBizzNizz.
We zijn benieuwd naar zijn motivatie om na verschillende marketingrollen nu te kiezen voor de Economische Agenda. Wat drijft hem? Hoe kan hij successen behalen? En wat betekenen al die projecten voor de individuele ondernemers in de streek? Kortom, we nemen met Lars een duik in het diepe. Over hem als persoon en over zijn uitdagingen als programmadirecteur.
Ook spreken we met voorzitter Marieke Noordermeer van InitiatiefRijk Hillegom. Zij gaat met de Hillegomse ondernemers in debat met alle wethouders in Hillegom. Waarom zoeken die wethouders dit contact en wat willen ze met de forum avond op 14 november bereiken.
Tenslotte is onze juridisch deskundige advocaat Vincent Breedveld te gast. Met hem gaat het over samenwerken. Waar moet je als ondernemer op letten, voordat je een samenwerking aan gaat? Wat moet je vooraf regelen? Maar ook, wat zijn de stappen die je moet zetten als de samenwerking niet blijkt te werken? Hoe ga je zonder brokken weer uit elkaar? Vincent licht dit toe aan de hand van wet- en regelgeving, maar vooral op basis van zijn ervaring als ondernemersadvocaat.
BoBizzNizz beluister je woensdagavond om 20:00 uur via Bollenstreek Omroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in