Radio: Extra BoBizzNizz over impact corona op economie

Aanstaande woensdag, 4 november, staat een extra uitzending van het zakenradioprogramma BoBizzNizz geheel in het teken van de impact van corona op de economie. We hebben ONL-voorzitter Hans Biesheuvel uitgenodigd om daarover in gesprek te gaan met 2 leden van het deskundigenpanel, Vincent Breedveld en Hans van Schie. ONL heeft recent haar Ondernemersmanifest uitgebracht, met daarin een oproep aan het kabinet voor meer steun voor het bedrijfsleven. In de uitzending gaan we in op de stand van de economie en de overheidssteun,  de omgang met je klanten en leveranciers, thuiswerk en personeel en regionaal kijken we naar de horeca en toerisme.

Ondernemers kunnen actief meedoen met het programma door hun vragen te stellen via Twitter.com/BoBizzNizz of via de facebookpagina van het programma facebook.com/BoBizzNizz.

Veel informatie dus deze week in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma voor de Duin- en Bollenstreek. Luister aanstaande woensdagavond om 20:00 uur via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in