Woensdag 23 december kijken we terug op het bewogen jaar 2020. Vanaf maart werd alles anders voor ondernemers en dat betekende nogal wat. Andere verdienmodellen, soms helemaal geen verdiensten, overheidsmaatregelen. Kortom een enorme impact. We kijken terug en vooruit.

Hans Biesheuvel van ONL geeft zijn visie op de actualiteit. Met wethouder Jan van Rijn staan we stil bij de impact van covid op de Duin- en Bollenstreek. Horeca Noordwijk heeft het Hartverwarmende Kerstdiner gelanceerd, samengesteld door 5 topkoks. Nico Stokman geeft een toelichting. Tenslotte is voorzitter Martijn van Pelt van VNO/NCW-West onze gast. Hij blikt terug op zijn eerste jaar als voorzitter en hoe hij de nieuwe werkelijkheid beleefd. Natuurlijk gaat het ook over kansen!

We zwaaien 2020 uit met veel informatie van en voor ondernemers, in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma voor de Duin- en Bollenstreek. Luister aanstaande woensdag om 20:00 uur via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in