Dinsdag 21 april geeft premier Rutte een update van de stand van zaken rondom de Corona-aanpak. Naar verwachting zal het kabinet beperkte aanpassing van het maatregelenpakket aankondigen, met het oog op voorzichtige normalisatie in de maatschappij. ONL-voorzitter Hans Biesheuvel geeft in BoBizzNizz zijn reactie op de plannen en staat stil bij de impact op het MKB.

Joep Derksen sprak met Vishandel De Klok en met Gebr. Van der Slot die hun bedrijfsvoering hebben aangepast om door de crisis heen te komen. Ook spreken we met Hotel-Restaurant de Nachtegaal over hun mogelijkheden voor thuiswerkers.

Tenslotte hebben we een nieuwe deskundige. Accountantskantoor Maarschalk Ligthart laat hun nieuwe partner Hans van Schie regelmatig aanschuiven om met een financiële en fiscale blik naar het ondernemerslandschap te kijken.

Kortom, heel veel actuele informatie voor ondernemers in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in