Bollenstreek – Nina Liesker van www.bonbonnina.nl is 17 maart te gast in het Bo-radioprogramma Bollenstreek Ondernemers.

Dat Nina Liesker ooit nog eens een bedrijf  zou starten in de chocolade branche lag niet bepaald in de lijn der verwachtingen. Als afgestudeerd milieudeskundige kwam ze terecht in bodemonderzoek maar dat gaf na enige tijd toch te weinig voldoening. Onderzoek doen, rapporten schrijven, de energie kwam er niet van binnen. Nina maakte kennis via een workshop met de wereld van chocolade en werd razend enthousiast en besloot een bedrijf te beginnen in hand gemaakte chocolade. Ze deed verschillende opleidingen in Belgie en mag zich gecertifiveerd chocalatier noemen. Nu maakt ze relatiegeschenken, bonbons, geeft zelf workshops en probeert zich de weg van marketing en sales eigen te maken. Nina bijt zich vast in de materie en laat niet snel los, ook als het resultaat op zich laat wachten. Een gedreven onderneemster die er helemaal voor gaat.

De aflevering met Nina Liesker is zondag 17 maart om 18.00 uur te beluisteren. De herhaling is woensdag 20 maart om 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in