Team BoBizzNizz zit ook nog steeds in lockdown, dus nog geen tafelgesprek aanstaande woensdag 13 mei. Wel spreken we met Arie Korbee, een van de initiatiefnemers van het Museum of Comic Art over dit museum dat in 2021 open zal gaan.

Voorzitter Stephan Stokkermans van KHN afdeling Noordwijk komt aan het woord om uit te leggen wat nu precies wel en niet mogelijk is op terrassen en in restaurants vanaf 1 juni. Vanaf deze week zijn de golfbanen weer open. Daarmee gaat het ook de Rabobank Duin- en Bollenstreek Business Cup weer van start. Binnen de regels maar met een nieuwe opzet voor 2020. Peter Duivenvoorden van Golfbaan Tespelduyn legt uit hoe dit allemaal werkt.

Mobiliteitsdeskundige Henk Griffioen is eveneens te gast. We hebben het met hem over de impact van thuiswerk op je wagenpark, het onderhoud van je auto en alternatieven nu je van je leasecontract amper gebruik kunt maken. En we hebben ondernemersnieuws, want er ontstaan ook mooie nieuwe initiatieven in deze tijd.

Kortom, heel veel actuele informatie voor ondernemers in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via https://www.soundcloud.com/BoBizzNizz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in