Over een kleine twee weken opent de Keukenhof weer haar deuren. Tot medio mei wordt ruim een miljoen bezoekers verwacht en dat brengt het nodige verkeer naar onze streek. Onder ondernemers en bedrijven leeft de vraag hoe die verkeersstromen in goede banen kunnen worden geleid. Recent presenteerde directeur Bart Siemerink het verkeersplan aan de ondernemers uit Lisse. Aanstaande woensdag komt zijn collega Henk de Mooij dit aan de hele regio uitleggen. We kunnen er niet omheen.

Het Coronavirus verspreidt zich over de wereld. Geen reden om in paniek te raken, maar duidelijk is wel dat de wereldeconomie geraakt wordt. Ook in onze regio. In het tafelgesprek bespreken we de impact, gevolgen en aanpak van het virus voor bedrijven uit de regio. Te gast zijn John Twisk van Cyberfreight, John Franck van Arboconcern en André Aaij van Radisson Blu Palace Hotel. 

Met onze mobiliteitsdeskundige Henk Griffioen gaan we het hebben over laadpalen. Hoe regel je dat en waar moet je rekening mee houden? Kortom, heel veel informatie voor ondernemers in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via http://soundcloud.com/bobizznizz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in