Op de foto (v.l.n.r.) Arjan Bakker (voorzitter KBB), Yvonne van der Hulst, Rob Pouw (plaatsvervangend voorzitter van de jury KBB Award) en Allard Kalff. (Foto: Yvonne Körver Fotografie)

Bollenstreek – BoBizzNizz, het ondernemersprogramma op Bo-radio gaat dit keer over de krappe arbeidsmarkt, jonge ondernemers en de winnaar van de KBB-award.

Je kunt geen krant open slaan of het gaat over de arbeidsmarkt. Bedrijven komen steeds meer in de knel bij het vullen van vacatures. Vorige week kwam in het nieuws dat de overheid een budget voor scholing beschikbaar wil stellen aan het MKB, om zo mensen te interesseren of om te scholen. Hoe en waar vind je de juiste mensen? En misschien nog wel belangrijker, hoe hou je je goede mensen vast? We gaan erover in gesprek met 3 gasten: Nathalie Geerlings van uitzendbureau Rensieflex, Corien Warmerdam van De Menken Keuken en Fred Snelderwaard van Koeleman Accountants. 
Het is alweer een week geleden dat Bouwbedrijf Van der Hulst uit Lisse de KBB-Award won, overigens in een finale met De Menken Keuken (toeval!). Nu de festiviteiten achter de rug zijn, komt directeur Yvonne van der Hulst langs. Natuurlijk over de prijs, maar vooral ook over haar visie op duurzaamheid en innovatie. We vragen haar ook meteen hoe zij aan goed personeel komt.
Tenslotte is Noordwijk een testgemeente voor een nieuw ondernemersinitiatief, genaamd Youngpwr. Daarbij worden jongeren gekoppeld aan ervaren ondernemers bij de opzet en uitbouw van hun bedrijf. Suzan Schouten is een van de initiatiefnemers. Zij komt samen met Max van Duin uitleggen wat ze nu precies doen en hoe het werkt.
Zoals altijd is BoBizzNizz ook deze week te beluisteren op woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur via Bollenstreek Omroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in