De Achterweg in Noordwijk.

Noordwijk – Bij de tweede bespreking over de noodzaak de Wet Voorkeursrecht Gemeente (WVG) te laten gelden op Vinkenveld en het Achterweggebied bleek, dat bijna alle fracties voorstander zijn.

De grond is voorbestemd als bouwlocatie na 2030 en met name voor sociale huurwoningen en huizen met middelhuur. Het bouwen van koopwoningen om de exploitatie rond te krijgen werd niet uitgesloten.

3 REACTIES

  1. Nou ik voorspel dat er geen sociale woningen komen want dan is er zoveel rente betaald dat er villa’s komen .Kijk maar wat er nu al jaren braak ligt aan grond ,Wat er nu zit op dat gemeente huis die willen geen gewone arbeiders in Noordwijk ,Kijk maar naar de zeeweg .

  2. Dit recht, met de intentie tot bouwgrond drijft de prijs alleen maar op, echter ook weer beteugeld zolang de provincie dwarsligt voor bouwen. De gemeente zet hoog in en voor de lange termijn. o.a ‘geleerd’ en goedmakertje van Bronsgeest, ze kunnen het nooit goed doen, als particuliere beleggers die grond krijgen weet je iig zeker dat er niet (sociaal) wordt gebouwd. Ondertussen mag er dus niet worden gebouwd van de provincie, laat daarom per 3 of 5 jaar een veldje met wat tinyhouse toe,, Geen bouwvergunning nodig, niet permanent en wel woonruimtes erbij. Je zit er letterlijk niet aan vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in