Rechtbank heeft ‘confronterend geluidsfragment’ doodgestoken Noordwijkse

Noordwijk – Een geluidsfragment dat confronterend kan zijn voor de nabestaanden van Solaine Stiven Hipolito. De rechtbank zet het geluidsfragment tegen de verdachte tijdens de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak die over twee maanden begint. Dat kondigde de rechter woensdag aan tijdens een zogeheten pro-formazitting. Wat er dan te horen zal zijn, blijft tot die tijd geheim.

De 33-jarige vrouw uit Noordwijk werd in de nacht van 13 op 14 februari om het leven gebracht in haar woning aan de Abraham van Royenstraat. Hipolito’s ex-vriend, de 25-jarige Niels V. uit Noordwijkerhout, wordt ervan verdacht de vrouw te hebben doodgestoken. Hij werd destijds in de woning van Hipolito aangehouden. De twee hadden een knipperlichtrelatie en V. bleef af en toen nog bij zijn voormalige partner slapen.

Tevergeefs probeerde de advocaat van de verdachte woensdag om haar cliënt op vrije voeten te krijgen, maar daar ging de rechtbank niet in mee. V. blijft in voorarrest zitten, in afwachting van het vonnis. De inhoudelijke behandeling van de zaak is op 7 oktober. (Dit is een bericht van mediapartner Omroep West)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in