Noordwijk – Een omwonende is in beroep gekomen tegen het bestemmingsplan dat de weg vrijmaakt voor uitbreiding van het Alexander Hotel. Daarnaast maakt het de herontwikkeling van hotel Villa Bianca mogelijk, dat in 2010 door brand werd verwoest.

B&W van Noordwijk hebben al een omgevingsvergunning verleend voor de uitbreiding en herontwikkeling. De omwonende vindt de gebouwen te hoog worden. Daarnaast is hij bang voor parkeer- en verkeersproblemen. Ook zou er strijd zijn met het provinciaal beleid.

Vrijdag dient te zaak bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

2 REACTIES

  1. Een omwonende heeft dit gedaan moet wel een hele bekende op het gebied van bouwen zijn, laat hem dan ook de guts hebben om man en paard te noemen wie en wat hem drijft om dit allemaal te voorlopig te blokkeren .Hoop dat de bestuursrechter de juiste beslissing neemt

  2. ‘Man en paard’ worden genoemd in het Leidsch Dagblad van 10 dec jl.
    Omwonende blijkt in dit geval een familie te zijn. Reden van bezwaar lijkt mij meer te liggen in wangunst jegens de initiatiefnemer dan het reeds aangevoerde feit van ‘verlies van uitzicht’. Hoop dat de bestuursrechter hier ook van overtuigt raakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in