foto KNRM

Noordwijk – Vrijwilligers van KNRM station Noordwijk zijn zondagochtend op zoek gegaan naar een hond in problemen.

Ter hoogte van strandpaviljoen Bubbels Beach zwom een hond steeds verder de zee op. De eigenaar was ten einde raad en schakelde de hulpdiensten in. Naast de KNRM werden ook de Reddingsbrigade en strandpolitie ingezet.

De reddingboot Paul Johannes en twee NRB-boten maakten zoekslagen op de aangegeven locatie, zo’n 500 meter uit de kust. Al snel bleek de hond op het strand al te zijn herenigd met zijn baasje. Blijkbaar was de hond met een boog naar de kust terug gezwommen.

7 REACTIES

  • Je kan ook gewoon niets zeggen hé.
   Beetje met je …….
   Ze zijn inderdaad lekker bezig. Blij dat we hier in Nederland dieren het ook waard vinden om te redden.

  • Misschien een hondentraining volgen en hond aangelijnd houden, kan de NRB, strandpolitie en KNRM doen waar zij in 1e instantie voor zijn nl.mensen redden!

 1. Andere Jan, ik zou het op prijs, indien je het verhaal niet kent, gewoon niet te reageren. Ik ben de eigenaar van de hond en zit niet te wachten op reacties van mensen die totaal niet weten wat de oorzaak was dat onze hond te ver de zee inging. Dankbaar voor de brigades omdat ze klaar stonden op het moment dat wij ze nodig hadden.

  • Beste Sandra, misschien heb je een punt, maar gedrag van een hond is toch de verantwoording van de eigenaar. Heb overigens niets tegen dieren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in