Reddingsbrigade Noordwijk zoekt dringend een bestuurslid Penningmeester. De vereniging zet zich in voor veilig zwemmen en recreëren aan de Noordwijkse kust. De Reddingsbrigade Noordwijk (NRB) zorgt voor strandbewaking, geeft zwemles aan kinderen en leidt jeugd en volwassen leden op tot gekwalificeerde Lifeguards. Zij participeert binnen de Veiligheidsregio Hollands Midden en verleent assistentie bij kust evenementen. Er is sprake van grote betrokkenheid bij het werk en tussen de leden die hun werk op vrijwillige basis doen. Door het jaar heen vinden er diverse sportieve en sociale activiteiten plaats voor het groeiend aantal jeugdleden. Met ingang van 2020 hoopt de NRB een nieuwe permanente reddingspost, stallingsruimte en trainingsfaciliteiten op het Noordwijkse strand te betrekken.

Wat ga je doen?

Binnen het (dagelijks) bestuur help je mee het algemene beleid te bepalen. Je onderhoudt contacten met gemeente, zakelijke dienstverleners en anderen. Je bent verantwoordelijk voor de administratie, de inkomende en uitgaande financiële transacties en actief signalerend. Je houdt toezicht op contributiebetaling, subsidies, sponsoring en andere van derden te ontvangen bedragen, en betaald de rekeningen. Je bent samenwerkend en aanspreekbaar voor de leden van de vereniging. In overleg met de (medebestuurs-)leden stel je een begroting op en presenteer je op de algemene ledenvergadering een jaarverslag met resultatenrekening en balans.

Je hebt hart voor het werk en de missie van Reddingsbrigade Noordwijk en draagt deze actief uit. De NRB werkt aan vernieuwing voor een toekomstbestendige, hoogwaardige strandbewaking en alle faciliteiten die daar bij horen. Je denkt en stuurt mee in de stappen die daarvoor nodig zijn.

Wat kunt je van Reddingsbrigade Noordwijk verwachten?

  • Bevlogen medebestuurders en betrokken leden
  • Een actieve vereniging met nieuwe uitdagingen op het gebied van vrijwilligersbeleid
  • Een interessant netwerk van reddingswerkers en verwante organisaties
  • Een grote mate van vrijheid om de bestuursfunctie vorm te geven

Leden van het bestuur zijn of worden lid van Reddingsbrigade Noordwijk. Met het bestuurslidmaatschap is gemiddeld vier uur per week gemoeid. De functie is onbezoldigd.

Voor meer informatie over de werkwijze van het bestuur en de invulling van de functie kun je contact opnemen met voorzitter Enrico Hazenoot. Wil je een telefonische of persoonlijke afspraak? Mail je voorkeur naar [email protected]. Of neem telefonisch contact op via 06-15346981.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in