Foto: Politie Noordwijk

Noordwijk – In de nacht van zondag op maandag is het regenboogpad bij de Northgo in Noordwijk vernield. De politie meldt dat er onder andere hakenkruizen zijn aangebracht op prullenbakken en dat er discriminerende teksten zijn opgeschreven met graffiti. De politie vraagt of ooggetuigen iets hebben gezien en zich te melden via 0900-8844.

Een regenboogpad is een zebrapad met de kleuren van de regenboogvlag om daarmee aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (lhbt’ers). De graffiti is inmiddels verwijderd.

2 REACTIES

  1. Er loopt wat een vuilnis in dat Noordwijk waar zijn al die agente gebleven als er wat aan de hand is in een stad zie je er wel een paar honderd .En maar bezuinigen .

  2. Tja ook in Noordwijk hebben we extreem rechtse figuren rondlopen, vooral ’s nacht om onzinnige posters te plakken en dit soort dingen te doen. Dit is in het groot en heel zichtbaar maar wie goed oplet komt overal dingetjes tegen die subtiel achter gelaten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in