Bollenstreek – Een digitale versie van de Reisgids voor de Bollenstreek bestaat al jaren, maar vanaf vrijdag 6 april is deze reisgids er ook in boekvorm, in het Engels. Wethouder Kees van Velzen neemt die dag het eerste exemplaar in ontvangst van auteur Marti van Beek.

De ‘Travel Guide for the Dutch Flower Region’ staat vol met sfeerfoto’s van de zes gemeenten en elf dorpen in de Bollenstreek. Het boek geeft een inkijk in de geschiedenis en bezienswaardigheden van deze streek. De Voorhoutse auteur Van Beek heeft jaren gestoken in de voltooiing van het boek. Met praktische informatie over hoteladressen, VVV-kantoren, openbaar vervoer en evenementen. Maar natuurlijk ook een compleet overzicht van waar je het beste kunt winkelen, cultureel kunt genieten of sporten en informatie over de natuurgebieden.

De boeklancering van de ‘Bollenstreek Reisgids’ vindt vrijdag 6 april om 20:00 uur plaats bij boekhandel Wagner in Sassenheim. Toegang is gratis, maar van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in