Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – Oud-voetballer en analist René van der Gijp heeft zijn bruiloft donderdag in Noordwijk gevierd. In strandpaviljoen Tulum vond het feest plaats. Van der Gijp trouwde daar met Minouche de Jong. Het huwelijk werd voltrokken door Imca Marina. Na afloop stond het kersverse paar de pers kort te woord. Bij aankomst waren ze namelijk via een achterdeur binnen gekomen en daarmee de pers ontweken.

Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond

4 REACTIES

  1. Is dit nou echt nieuwswaardig? Ik vind het leuk voor René, maar vind het geen nieuwsbericht waard. Gaan we voortaan alle nieuwe getrouwde stellen in deze gemeente dan vermelden?

  2. Wat een negativiteit op de vroege morgen, toch niet met het verkeerde been uit bed gestapt ?
    Ik ben blij voor René en het is een leuke opsteker voor Tulum, wat ze wel kunnen gebruiken in deze tijd.
    En tot slot het zet Noordwijk weer even in het zonnetje.

  3. Nou ik heb geen medelijden met tulum ik heb meer medelijden met de mensen in Jeroen en Hoogwaak en die ziek zijn geweest .Dat geld komt nog wel binnen bij de horeca de zomer is nog lang en anders doe ze maar met wat minder.

  4. Zo ken ik er nog er nog wel een paar. Ik vind de konijntjes die doodgereden worden ook heel erg. De kern van dit nieuws was het geluk voor René, die het in zijn leven misschien wel net zo moeilijk heeft gehad als de mensen waar u medelijden mee heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in