VAB in Voorhout (Foto: VAB)

Voorhout / Noordwijk – De renovatie en herinrichting van het VAB (Vuilafvoerbedrijf) bij Piet Gijs in Voorhout gaat meer dan tien miljoen euro kosten. 

Dat liet wethouder Sjaak van den Berg donderdagavond weten tijdens de vergadering van de commissie Ruimte. Goedkoper zal het zeker niet worden: ,,Met de stijgende bouwprijzen gaat dat bedrag alleen maar omhoog.’’

Hij nodigde de raadsleden uit om deze vrijdagmiddag en volgende week vrijdag een kijkje te komen nemen bij het VAB. ,,Dan kunt u zien waar het geld in gaat zitten. We moeten dat met ons allen betalen.’’

5 REACTIES

  1. Weer een reden om de afvalstoffenheffing hoog te houden. Krijgen de burgers ook een linkje te zien waarin die kosten zijn te verantwoorden?? En waarom is het nodig, het is maar afval..hoeft geen luxe gebouw te worden.

  2. Als je zulke dingen in een crisis tijd doet kan het voor de helft minder en je houd een hoop mensen van de straat regeren is voor uit zien en je kan ook dingen uitstellen .

    • Waarom gaat Sjaak van den berg daar dan over? Omdat de overige gemeentes wel gebruikmaken van de VAB. En die kosten worden doorberekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in