Beeld: Chronos Groep

Noordwijk – Op de plek waar nu nog restaurant de Duinrand aan de Duindamseweg/Duinweg is gevestigd, komt een nieuw hotel met restaurant. Het zou gaan om een boutique hotel met 41 kamers, een restaurant en een ondergrondse garage. Het plan past binnen de kaders van het bestemmingsplan. Om tot een definitieve beoordeling van de vergunningaanvraag te komen is het wachten op aanvullende adviezen bijvoorbeeld over de constructie en de brandveiligheid.  

4 REACTIES

  1. Absurd! Weer meer vierkante meters voor toeristen terwijl de woningnood zo groot is! Campings worden geruimd voor bungalowparken, restaurants worden hotels. Waarom wel ruimte voor de toerist en niet voor de woningzoekende? Waarom gooien gemeentes niet de bestemmingsplannen om en kiezen voor de woningzoekende?

  2. Mee eens met bovenstaande reactie!
    Echt belachelijk..en ook gelijk zo een groot hotel op een plek waar het totaal niet past. 41 kamers is zo groot als Hotel de Witte Raaf. Er is hier al ruim voldoende aanbod van hotels en vakantiewoningen. En ook heel belangrijk, er is daar veel langzaam verkeer zoals fietsers, wandelaars, en ruiters. Alles komt samen in die bocht. Bij drukte gaat het nog wel eens mis, en het idee dat er zoveel meer auto’s bijkomen die uit een garage moeten komen rijden en uitkomen op dat drukke kruispunt is niet voor te stellen..

  3. Bovenstaande zijn weer typische reacties van zuurpruimen. Meestal uit jaloezie of hebben last van een luie Evert op hun rug. Het plan ziet er mooi uit en past in de omgeving. Zal weer werkgelegenheid in de omgeving creëren. Veel succes met de realisatie.

  4. De Duinrand weg en opgeofferd aan speculanten en investeerders zal héél Noordwijkerhout treffen; een iconische plek voor de dorpelingen. Voor velen het eerste dagje naar het strand met je moeder … een ijsje bij de Duinrand. De plek zal na sloop van de Duinrand en nieuwbouw van een hotel, zielloos zijn. Voor eeuwig! Het is een schande!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in