Archieffoto

Noordwijk – Het Retail Lab Noordwijk kan starten nu de gemeente Noordwijk de subsidieaanvraag heeft goedgekeurd en toegekend uit het Innovatiefonds voor ondernemers. Het retail lab moet er voor zorgen dat de winkelgebieden in Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en de zogenaamde buitengebieden aantrekkelijker worden. Samen met vastgoedeigenaren, retail en horeca ondernemers en de gemeente Noordwijk richt de Stuurgroep Retail Lab het project in om met elkaar tot ideeën te komen, die bij kunnen dragen aan een aantrekkelijker winkelgebied. Dit gebeurt in twee bijeenkomsten die in mei en juni 2019 gepland staan, waarin de ondernemers actief aan de slag gaan. De beste ideeën komen in aanmerking voor een pilot, waarin deze ideeën daadwerkelijk worden toegepast.

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 13 mei in aanwezigheid van de wethouders Henri de Jong en Roberto ter Hark.

De projectorganisatie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk bestaat uit een stuurgroep met vertegenwoordigers van ondernemers, vastgoed en gemeente Noordwijk. Daarnaast heeft elk winkelgebied een coördinator: René Vijlbrief (Noordwijkerhout), Matthijs van der Bent (Noordwijk Binnen), Maarten van den Berg (Noordwijk Zee) en Marcel Mooijekind (Buitengebieden).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in