Voorhout – De 44e reuzenbol is onthuld binnen het project ‘Giant Tulip Bulbs’ van de Gildemeesters Bollenstreek. De reuzenbol ‘KTS in beeld’ werd onthuld bij Teylingen College KTS in Voorhout. De reuzenbol bij de KTS werd onthuld door Kees Vreugdenhil, voorzitter College van Bestuur Stichting Fioretti Teylingen.

Kees Vreugdenhil: “Stichting Fioretti Teylingen heeft besloten om drie reuzenbollen te adopteren vanuit educatief oogpunt. We willen bij onze leerlingen betrokkenheid creëren bij de ontwikkeling van hun omgeving en we willen dat ze trots zijn op hun eigen regio: de Duin- en Bollenstreek” De andere twee reuzenbollen zullen worden geplaatst bij Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout en Fioretti College Lisse.

De reuzenbollen zijn onderdeel van het project ‘Giant Tulip Bulbs’ van de Gildemeesters Bollenstreek. De tulpenbollen zijn 1.85 meter hoog en hebben een omtrek van zes meter. Elke bol wordt beschilderd door een kunstenaar uit de regio. Van Leiden tot aan Haarlem worden zo’n 80 bollen geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in