Noordwijkerhout – Vinod Sehdev, 56 jaar, is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De zelfstandig ondernemer en directeur van het Indiase restaurant Invitation ondersteunt evenementen die in het restaurant of aan het Oosterduinse meer worden georganiseerd, zoals Spel zonder Grenzen, Drakenbootraces, Lounge Fest en Brasil carnaval. Diverse verenigingen, ouderen en jongeren kunnen bij hem terecht. Daarnaast ondersteunt hij de relatie tussen Nederland en India op vele manieren. Hij is bestuurslid en vrijwilliger bij diverse organisaties die op dit vlak actief zijn.

Vinod Sehdev

Siem Nulkes en Frits Warmerdam zijn beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Siem Nulkes, 64 jaar, zet zich in voor de Zonnebloem. Als verpleegkundige en activiteitenorganisator was hij actief bij de zonnebloemvakanties. Daarnaast is Nulkes sinds 1976 op diverse terreinen actief voor carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Verder was hij bestuurslid van de EHBO vereniging in Noordwijkerhout en vrijwilliger bij bij de Oranjevereniging. Tenslotte is hij nauw betrokken bij de Stichting Vrienden van woonzorgcentrum Munnekeweij.

Siem Nulkes

Frits Warmerdam, 53 jaar, is sinds 1978 actief bij Carnavalsvereniging De Kaninefaaten in verschillende functies. In 2014 werd hij er voorzitter. Daarnaast was Warmerdam presentator van het Shantykorenfestival en van het Blaaskapellenfestival “Dollen tussen de Bollen”. Sinds 2009 is hij actief bij voetbalvereniging VVSB.

Frits Warmerdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in